Fiatal játékosunk kemény mérkőzést vár a Kaposvár ellen

Szerdán a 9-14. helyért folytatott alsóházi rájátszásban a Kaposvár együttesét fogadjuk. Szeretnénk újabb győzelmet szerezni és az előző mérkőzésünkhöz hasonló jó játékkal meglepni ellenfelünket. 

Szalay Domonkos nagyon fiatalon mutatkozott be az NB I-ben, a Kecskemét ellen pedig az első pontjait írhattuk be a történelemkönyvünkbe. Természetesen kíváncsiak voltunk, hogy emlékszik vissza az ominózus távolira? 

- Sokáig fogok rá emlékezni az biztos. Csuti Kornél megkapta a posztján a labdát, míg Simó Bence befutott mellém és jó ütemben forgatta tovább nekem a labdát. Éreztem, hogy ritmusban vagyok, és ez a helyzetet el kell dobnom, és bement! Külön köszönöm Robi bácsinak és az egész csapatnak, hogy sikerült újra pályára lépnem.

Domonkos több fronton is érdekelt (U16-U18) és nyáron reményei szerint a korosztályos EB-n is képviselheti városunkat és hazánkat.

- Augusztusban rendezik majd az EB-t Bulgáriában. Előtte egy négy és fél hetes összetartás, edzőtáborozás lesz a csapatnak Székesfehérváron. Remélem a vírushelyzet nem borítja majd a torna rendezését. 

Szerdán felnőtt csapatunk a playoutban a Kaposvár együttesét fogadja. A Kecskemét elleni magabiztos siker erőt adhat a fiúknak, hogy az alsóházi rájátszásban a legjobb pozícióban lévő somogyiak ellen is jó játékkal rukkoljanak elő. A várakozásokról Szalay Domonkost kérdeztük:

 

 

 A mérkőzés 18 órakor kezdődik. 

2021. április 13. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás