Folytatódik a Zala-Müllex Kft. és klubunk együttműködése

Újabb támogatói szerződést kötött, illetve hosszabbított meg klubunk és a Zala-Müllex Kft., hiszen ez a kapcsolat már évek óta tart. 

A mostani megállapodás mégis kissé más a korábbiakhoz képest, hiszen jelentősebb tartalommal bír. A szerződést a Zala-Müllex Kft. ügyvezető igazgatója, Bauer Arnold és klubunk, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője, Török Róbert írta alá.

- A ZTE KK férfi kosárlabdacsapata 1979-es feljutása óta, 44 éve folyamatosan tagja az elsőosztályú bajnokságnak, így az évtizedek során a csapat a város meghatározó brandjévé vált, méltán büszkék rá a zalaegerszegiek, hiszen a sporton keresztül a város jó hírét vitte az országban és nemzetközi színtéren is. A sikerek eléréséhez a tehetség mellett elengedhetetlen a kitartás, a lelkesedés, a játék iránti szenvedély és az adódó lehetőségek megragadása. Hiszem, hogy cégünk eredményességének legfőbb záloga munkatársaink szakmai tudása, hite és a munkához való szenvedélyes hozzáállása, így ezekkel az értékekkel teljes mértékben azonosulni tudunk. A klubra és cégünkre egyaránt jellemző a professzionális, a megbízható és eredményorientált munka, az újabb és újabb célok kitűzése. Ahogy a Zala-Müllex Kft. küldetése partnereinek lehető legmagasabb szintű kiszolgálása, úgy a kosárlabdaklub célja is az, hogy teljesítményével folyamatosan rászolgáljon a szurkolók és a közvélemény bizalmára” – nyilatkozta Bauer Arnold, a Zala-Müllex Kft. ügyvezető igazgatója.


 
A régió egyik vezető hulladékgazdálkodási és környezetvédelmi vállalataként az eddigiekben is kiemelt figyelmet fordítanak a társadalmi felelősségvállalásra, melyben jelentős szerepet kap a sportegyesületek és a sportrendezvények támogatása.

Ügyvezetőnk, Török Róbert fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy bár a felnőtt csapat mezén jelenik meg a cég logója, ám a klubban több száz gyerek is sportol és az ilyen megállapodások azt a célt is szolgálják, hogy az ő fejlődésük is töretlen legyen. Merthogy, kellenek számukra is  példaképek, és ha a felnőtt csapatban találnak ilyet, az inspirálja őket is a keményebb munkára. Ám, ha nem lesznek esetleg később a felnőtt csapat tagjai, élvonalbeli kosarasok, de mindenképpen a sportos életmód és a kitartásra nevelés szempontjából jó alapokat kapnak a ZTE KK-nál.  

-Örülünk, hogy ismét megállapodhattunk és folytatódik az együttműködésünk, és bízunk benne, hogy ez mindkét fél számára sok örömet okoz majd – tette hozzá Török Róbert. 

A képen Török Róbert és Bauer Arnold csapatunk mezével, melyre rákerült a Zala-Müllex logója.

Fotó: Katona Tibor 

2023. szeptember 8. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás