Fontos a megfelelő bemelegítés és nyújtás

A bemelegítés és a nyújtás az idény minden időszakában kulcsfontosságú, azonban az alapozás során még inkább igyekszünk kellő figyelmet szentelni az edzés előtti és utáni rutinnak, hiszen ez az egyik legfontosabb időszak, amikor nagyobb terhelésnek vannak kitéve játékosaink. A hamarosan induló bajnoki szezon előtti felkészülés során is elengedhetetlen a sérülések elkerülése és az ízületek egészségének megőrzése.

Csapatunk szakmai partnere ajánlására mi olyan terméket választottunk, amelyben az összetevők fontos szerepet töltenek be a csontok, porcok felépítésében és működésében.

Ezen a linken: Arthro Forte Liquid MSM-mel, glükózaminnal és kollagénnel - BioTechUSA minden hasznos információt elolvashattok a termékről, de ha további kérdésetek lenne, látogassatok el a zalaegerszegi üzletbe (https://www.facebook.com/zalaegerszeg.biotech ) és kérjetek tanácsot személyesen, vagy bátran írjátok meg a szakértő válaszol felületen! 🤓

*Az Arthro Forte Liquid étrendkiegészítő. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. A terméket gyermekek elől elzárva kell tárolni.

2023. augusztus 24. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás