Győzelem a Szolnok ellen

Az U18-as csapatunk a Szolnoki Akadémia ellen lépett pályára pénteken, ellenfelünk eddig a főtábla küzdelmeiben nem nyert mérkőzést így a győzelem reményében kezdtük el a mérkőzést.

Zalakerámia ZTE KK/A – Szolnoki KA    71 – 57 (13-11, 26-16, 15-12, 17-18)

Zalakerámia ZTE KK/A : Makkos D. 14, Csuti K. 10, Takács L. 8/3, Gyimes Á. 9/3, Szalay D. 18/9, -, Szűcs V. 12, Gerencsér B. -, Komády M., Koller B., Böcskei B., Mike M. Edző: Bödör Ferenc, Kis Attila

Az első negyedben a sok kimaradt helyzet és rossz döntés jellemezte a játékunkat, a Szolnok kihasználta ezeket ezáltal kiegyenlített volt a játék. A második negyedben védekezésben több labdát szereztünk, amelyekből sikerült könnyű kosarakat szerezni, azonban a helyzetkihasználásunk továbbra is gyatra volt. Ennek ellenére sikerült tíz pont fölé tornászni a különbséget a félidőre. 

A második félidőben folytatta az előző negyedben elkezdett zónavédekezését a Szolnok, amely ellen hol sikeresen, hol kevésbé tudtuk megtalálni a játékunkat. A helyezkedések, döntések nem mindig sikerültek megfelelően, így maradt 10-15 pontos különbség. Az utolsó negyedre sem változott a játék képe, egy nem túl színvonalas találkozón, nem kimondottan jó játékkal, azonban magabiztosan győztük le a szolnoki csapatot. 

Bödör Ferenc: Annak ellenére, hogy szerintem a győzelem nem forgott nagyon veszélyben, most játszottunk a leggyengébben eddig a szezon során. Olyan volt a játékunk, mintha vasárnap reggel játszottunk volna egy jól sikerült szombat este után.

2021. november 28. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás