Győzni akarunk a Honvéd otthonában is!

Az utolsó alapszakaszbeli mérkőzésére készül csapatunk a férfi kosárlabda Tippmix NB I A-csoport 2023-2024. évi sorozatában. Minthogy ez lesz az utolsó, vagyis a 26. forduló, a mérkőzéseket egységesen szombaton 18 órától rendezik. A Zalakerámia ZTE KK a Budapest Honvéd vendége lesz a fővárosi Ludovika Arénában. 

A remek hajránknak köszönhetően az már a múlt héten eldőlt, hogy ott leszünk a rájátszásban és az is biztos, hogy a negyedik helyezésnél hátrébb már nem végezhetünk. Harmadikak viszont még lehetünk, ehhez mindenképpen nyerni kellene szombaton, valamint az is kell az előrelépéshez, hogy a forduló előtt harmadik Szolnok az utolsó körben kikapjon a Kaposvár vendégeként. 

Függetlenül ettől - mármint, hogy nyer, vagy veszít a Szolnok -, vezetőedzőnk, Matthias Zollner most is győzelmet vár a csapattól. 

- Szerencsére minden játékos hadra fogható - kezdte evvel honlapunk érdeklődésére a német szakvezető. - Minden szempontból nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Honvédnak nagyon kellene a győzelem, hiszen nekik az a biztos esélyük, ha nyernek, hogy ott legyenek a playoff-ban. Nekünk sem mindegy még, mert ha győzni tudnánk, akkor lenne esélyünk a harmadik helyezésre. A Szolnok meccsében benne van még a meglepetés lehetősége, hogy győznek a kaposváriak. Függetlenül ettől, azért is győzni akarunk, hiszen az a célunk mindig, hogy folyamatosa fejlődjön a csapat.

A mérkőzés előtt Jeremiah Daniel Paige-t kérdeztük:

A fővárosi helyszínen számíthatunk szurkolóink buzdítására, hiszen a Bp. Honvéd 200 darab jegyet biztosított a vendégszektorba. A szezon első körében a Bp. Honvéd meglepetésre Egerszegen nyert ellenünk, így lenne miért visszavágnunk. 

Hajrá, Zete!  

2024. március 29. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás