Győzni szeretnénk a Hírös Városban

Ma este Kecskemétre szólítja csapatunkat a sorsolás, amely már az alapszakasz második felének első mérkőzése lesz. A Messzi István Sportcsarnokban eddig csak a Szolnoknak sikerült nyerni, míg a további csapatok vesztesen hagyták el a parkettet. A hazaiak öt légióssal és magyar válogatott kerettaggal felállva erős egységet alkotnak és hazai környezetben többnyire jól is dobnak. Közvetlen riválisunk ellen hazai pályán hat ponttal nyertünk és ma is a győzelemért fogunk hajtani. A Körmend ellen egy rövidzárlat elég volt, hogy ellenfelünk eldöntse a mérkőzést. Ezt Kecskeméten nem engedhetjük meg magunknak, ha fejben ott leszünk, akkor van esélyünk az újabb idegenbeli sikerre. 

A mérkőzés felvezetéseként Doktor Pétert kérdezte Bálizs Zsuzsa. Játékosunk beszélt arról, hogy érzi magát, milyen a viszony a többi fiatallal és természetesen a kecskeméti esélyekről is.

A ma 18 órakor kezdődő mérkőzésen a Pálla Z., Boros T. Nyilas I. (Bodrogváry I.) bírói hármas dirigál majd. A találkozót a Zalasport élőben közvetíti. 

Hajrá ZTE!

Fotó/Videó: Bálizs Zsuzsa

2019. január 4. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás