Harcosabb, küzdősebb mérkőzésre számítanak

Következik a bajnoki bronzmérkőzés második összecsapása, amit kedden Zalaegerszegen, 18 órától rendeznek meg a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban. A szombati nyitányon sokáig jól tartottuk magunkat, de a végén az Arconic Alba Fehérvár  nagyon ellépett és nyert 104-77-re. 

Kedden javítani szeretnénk, és Keller Iván, a Zalakerámia ZTE KK  játékosa is bízik benne, hogy  a hazai pálya segítségére lesz a csapatnak. 

- Visszagondolva az első mérkőzésre, nem volt ekkora különbség a két csapat között, ha a  meccs egészét nézzük - vélekedett  Keller Iván. - Sajnos volt egy váratlan kiválás a csapatban, ami hirtelen jött. Főleg a lepattanóknál érződött, hogy Danilo nem volt a pályán. Az ő hiányában Dickey egyeduralkodó volt a palánk alatt, hiszen húsz lapattanót szedett a festékből. Úgy pedig nehéz volt játszani, hogy amikor Tóth Ádám nem volt fent a pályán, én voltam csapatunkból a legmagasabb játékos.

S hogy mi várható kedden, erről is beszélt Iván, aki persze a hazai pálya és az egerszegi közönség támogatását is  reméli. 

- Mindannyian motiváltak vagyunk, hogy egy bronzérmet szerezzünk a klubnak és a városnak -  jelentette ki játékosunk. - Idehaza egy sokkal küzdősebb, harcosabb meccsre van kilátás, a szurkolók szerepe pedig most megnő, hiszen az ő biztatásuk rendkívül sokat jelent nekünk. Nem tettünk le arról, hogy megverjük az Albát idehaza, hiszen akkor a következő meccsre úgy utazhatnánk el újra Fehérvárra, hogy legyen esélyünk elvenni a pályaelőnyüket.

A szombati meccsről a térdfájdalmai miatt hiányzó Danilo Ostojic a vizsgálatok alapján a keddi találkozót is kihagyja, az pedig a továbbiaktól függ, hogy a párharc későbbi  találkozóin  bevethető lesz-e. 

A keddi találkozó előtt a sportcsarnok kapui és a pénztár is 16.45 órakor nyit, kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek és foglalják el helyüket a lelátókon. 

2024. május 13. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás