Hároméves megállapodást kötöttünk a Sprint Kft.-vel

Pénteken újabb hosszútávú támogatói együttműködést jelentett be klubunk, ezúttal a Sprint Kft.-vel.

A Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban tartott sajtótájékoztatón Stárics Kornél ügyvezető kiemelte, hogy a Sprint Kft.-vel az együttműködése kiváló volt az elmúlt évek folyamán. Nemcsak reklámszerződések útján támogatták egyesületünket, hanem TAO-s forrásokat is biztosítottak számunkra. Ezáltal nemcsak a felnőtt csapatunkat, hanem az utánpótlás csapatainkat is segítették.  

- A következő három évben a Sprint Kft.-vel továbbra is együtt fogunk működni. Rajt lesznek a hivatalos mérkőzés szerelésünk nadrágján és természetesen a többi szponzorunkhoz hasonlóan a mérkőzéseken a LED-falon is meg fog jelenni a cég logója. Bízunk a közös sikerben, a közös jövőben, abban, hogy ez még tovább fog tartani, nemcsak három évig - fogalmazott ügyvezetőnk. 

Pethő István, a Sprint Kft. ügyvezetője az együttműködés aláírásakor elmondta, hogy a cég több mint 30 éve Zala megyében, Zalaegerszegen dolgozik. Eddig is támogatták a kosárlabdát a lehetőségeikhez mérten. Idén úgy döntöttek, hogy megerősítik ezt a támogatást és hosszútávon segítik kék-fehér klubunk működését. 

 

 

2021. október 1. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás