Hazai pályán, a Körmend ellen kezdjük a szezont

Tisztelt Szurkolóink, Kedves Sportbarátok!

Miután klubunknak minden a mérkőzés megrendezésével kapcsolatos feladatot sikerült megoldani, így szeptember 22-én szerdán, 17:30-kor a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban kezdjük el a 2021/2022-es bajnoki idényt a Egis Körmend csapata ellen. Eredetileg vasi riválisunknál léptünk volna parkettára, azonban annak lakkozása nem a várt ütemben szárad, így a lelátók beemelésére szükséges gépek nem tudtak ráhajtani. Más megoldásra volt szükség a zökkenőmentes szezon rajt érdekében.

A Körmend által javasolt október 13. halasztás ellen a csapatunkra ebben a szakaszban (5 mérkőzés 15 nap leforgása alatt) váró extra terhelés, a tavalyi, hányattatott, szurkolók nélküli szezon eredményezte felfokozott hangulat - pláne a két csapat évtizedes rivalizálásának ismeretében -, illetve a televíziós közvetítés elmaradásának következményei miatt kellett nemet mondanunk.

A Versenyirodával történő hármas egyeztetés után a következő döntés született:

A 14. fordulóban, december 27-re kitűzött Zalakerámia ZTE KK-Egis Körmend mérkőzést szeptember 22-re írja ki, ezáltal a Magyar Kupa indulási jog szempontjából az 1. fordulóból december 27-re átrakott összecsapás eredményét kell figyelembe venni.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az Egis Körmend és az MKOSZ konstruktivitását és együttműködési szándékát.

Fontos!

Holnap 9 órakor indul az online jegyértékesítés. A mérkőzés előtt egy jegypénztár fog működni, ahol kizárólag bankkártyás fizetés lesz lehetséges, így kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint előre, online váltsák meg jegyeiket.

Klubunk több fontos változást is eszközölt a bérlet és jegyértékesítés tekintetében.
A 21/22-es bajnoki évadra szóló jegyek és bérletek már helyre szólnak, ezért megkérünk minden szurkolót, hogy arra a helyre foglaljon helyet, amelyre az előzetesen megváltott jegye  ill. bérlete alapján jogosult.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy csak olyanok léphetnek be a csarnokba, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, illetve a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel látogathatják a meccseket.

Szerdán minden szimpatizánsunkat várjuk a lelátókra!

Puskás Artúr- Szakmai Igazgató

2021. szeptember 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás