Hazai pályán a Szolnokot is legyőznénk!

Izgalmas összecsapásra van kilátás a hatodik fordulóban, ugyanis a címvédő Szolnoki Olaj KK csapata látogat Zalaegerszegre. Mindkét együttesnek 4/1-es mutatója van a bajnokságban, de az Olaj több dobott pontjával vezeti a tabellát. Csapatunk viszont 329 kapott ponttal a legjobban védekező csapat a ligában. Az elmúlt fordulóban, Szombathelyen vesztettük el veretlenségünket, ahol a harmadik negyedben követtünk el olyan hibákat, amik a vereséget eredményezték. A Szolnok ellen ismét kiemelkedő fontosságú lesz a védekezésünk. Ha felállt védelem elleni játékra kényszerítjük a bajnokot, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Persze kell majd a jó támadójáték és a közönség segítsége is!

Az idei bajnokság első komoly hazai rangadója előtt ügyvezetőnkkel, Stárics Kornéllal beszélgettünk:


Szombaton a jegypénztárak 16.30-kor nyitnak, a csarnokba a szurkolók beengedése 17 órakor kezdődik. 

Fontos!

Megkérjük a szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat. Az MKOSZ fegyelmi eljárás keretében vizsgálja és szükség esetén szankcionálja a negatív szurkolói magatartást. Próbáljunk közösen tenni annak érdekében, hogy olyan szurkolói magatartás, amely a rombolja a kosárlabda sportág megítélését, ne nyerhessen teret.

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Kapitány Gellért, Praksch Péter, Goda László (Páli dr. Kálmán) bírói hármas vezeti majd.

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2018. november 2. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás