Hivatalosan is elkezdtük a felkészülést a következő szezonra

Azért mondhatjuk ezt, mert a csapat fiataljaival már három hete, napi egy edzés keretében, egyéi képzésekkel, némi erőnléti elemekkel tarkítva foglalkozott Heinrich Róbert és Bencze Tamás. Hétfőn délelőtt Szabó Zsolttal és Simon Kristóffal kiegészülve a teljes magyar keret együtt kezdte meg a felkészülést a 2019/2020-as szezonra. 

-Heti 9-10 edzést terveztünk a fiúknak, amiben az erőnléti munka mellett a labdás edzések is hangsúlyosak lesznek. A légiósaink augusztus huszadikától kapcsolódnak majd be a munkába- tájékoztatott Bencze Tamás. 

Vezetőedzőnk a felkészülési mérkőzésekről, tornákról is adott ismertetőt, mely szerint a légiósok érkezéséig a Veszprém csapatával oda-visszavágós alapon játszik csapatunk, majd augusztus utolsó hétvégéjén a Sopron KC látogat Zalaegerszegre, amit már a szurkolóink is megtekinthetnek. Szeptember elején a bajnok Falco KC is ellátogat hozzánk, de a kérésüknek megfelelően, ezt a találkozót zárt kapuk mögött rendezzük. Következik a hagyományos, idén jubiláló Göcsej Kupa (szeptember 13-15.), majd egy héttel később a bajnoki főpróbánk a soproni Krasznai Kupa lesz.

Vezetőedzőnktől Simon Kristóf állapotáról is érdeklődtünk, aki időközben átesett egy tüzetes orvosi vizsgálaton, amelyen megfelelt és így életbe lépett a szerződése. A rehabilitációja jól halad és szeptember végétől már teljes intenzitással vehet részt az edzéseken. 


2019. augusztus 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás