Horváth Dénes új kihívásokat keres

Hidegzuhanyként hatott a héten, hogy a csapatunk masszőre, Horváth Dénes elhagyja klubunkat. 

-Mindig is sportoltam és tudom milyen egy sérülés, egy húzódás. A ZTE KK masszőr állása igazi kihívást jelentett a számomra. Minden játékos egy külön egyéniség, különböző igényekkel és izomzattal. Folyamatosan alkalmazkodni kell az adott helyzethez, ami nagy szakmai odafigyelést igényelt. 

Dénes elmondta, hogy hamar sikerült a játékosokkal és a vezetőkkel közvetlen viszonyt kialakítania, így a közös munka is gördülékenyebb volt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mérkőzések előtti utolsó edzésen mindig bevették a fiúk a félpályás dobóversenybe és szurkoltak neki, hogy sikeres legyen a dobása.

-Nehéz szezonunk volt, sok munkával, de minden percét remek tapasztalatszerzésnek tekintettem, amit a későbbiekben hasznosíthatok majd. Nagyon jól össze tudtam dolgozni az orvosi stábbal, Viki nénivel és Szalai dokival. Köszönöm az itt eltöltött időt mindenkinek!

Dénes a héten jelentette be, hogy egy új lehetőség miatt szeretne váltani, ami kihívásokkal lesz teli. A vezetőség nagyon sajnálja a masszőr távozását, hiszen egy remek csapatembert ismerhettünk meg a személyében, aki szakmailag is magas szinten segítette klubunkat. 

Horváth Dénesnek köszönjük a munkáját, továbbá a jövőben magán- és szakmai sikereket egyaránt kívánunk!

2019. június 20. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás