Ivosev védése kulcsfontosságú lesz szerdán

A középszakasz utolsó hazai mérkőzését játsszuk szerdán. A Pécs elleni győzelemmel nyitva hagytuk a kaput a 6. hely megszerzése felé. A rájátszást érő helyekre továbbra is hárman pályázunk (a Paks és a Kaposvárral együtt). Célunk a legjobb pozíció elérése, amihez a legideálisabb, ha mindkét mérkőzésünket megnyerjük. A Kaposvár ellen idegenben hosszabbítás után kaptunk ki (94-92), amit valljunk be meg is nyerhettünk volna. A szerdai találkozón kemény mérkőzés vár ránk, mivel nem klasszikus szerkezetű csapat a Kaposvár. Kulcsfontosságú lesz, hogy Ivosev védését, hogy tudjuk megoldani. A Pécs elleni bajnoki második félidejében jól működött a védekezésünk és a támadójátékunk is. Ha ezt a formát át tudjuk menteni, akkor újabb győzelemnek örülhetünk. 

Beharangozó videónkban Benke Szilárddal, csapatunk bedobójával beszélgettünk a Kaposvár elleni találkozó előtt, Szili sérülése ellenére remekül játszott a Pécs ellen és nagyban hozzájárult a mecsekaljaiak legyőzéséhez. Szót ejtettünk a középszakasz maradék két meccsének esélyeiről, illetve arról is, melyik csapat stílusa “feküdne” leginkább számunkra.

A profil a képre kattintva elérhető a facebook-on. 

Nemrégiben sportolói profilt is indított a közösségi oldalakon, szeretné minél többeknek bemutatni mindennapjait. Szerdán hattól ismét nyernünk kell, ezúttal a Kaposvár ellen, legyünk minél többen és szurkoljuk ki a győzelmet! 


A találkozó 18 órakor kezdődik és a Kapitány Gellért, Praksch Péter, Jakab László (Várhalmi Zsolt) bírói hármas dirigálja majd. 

Videó/fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. május 8. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 
 

Megosztás