Jászberénybe készültünk, de a Falco KC-t fogadjuk

A kötelező vizsgálatokat és teszteket követően zöld jelzést kapott együttesünk, így szombaton először játszhatunk tétmérkőzést az idei kiírásban. 

A sorsolás szerint a Jászberény csapatához utaztunk volna szombaton, de a jászságiak lemondták a mérkőzést. Időközben a Körmend is lemondta a vasi rangadóját a Falco KC-val. Mivel mindkét csapat ellenfél nélkül maradt, hosszas egyeztetés után, az MKOSZ-t is tájékoztatva, úgy döntöttek a felek, hogy szombaton 19.45-től Zalaegerszegen mérkőznek meg egymással. 

Stárics Kornél ügyvezetőnk tájékoztatása szerint az idő rövidségére való tekintettel, a hatóságokkal egyeztetve vendégszurkolók nélkül tudjuk csak megrendezni a mérkőzést. Erről tájékoztattuk a regnáló bajnokot, felajánlva neki, hogy ha vallatják, ők is megrendezhetik a mérkőzést, a saját szabályaikkal. A vasiak úgy döntöttek, hogy elfogadják a feltételeinket és mi rendezzük meg a találkozót.

Szurkolók a mérkőzésen:

Mint ismeretes kedden a kormány új szigorításokat vezetett be a sportrendezvényekkel kapcsolatban is. Az új előírásokat betartva így a csarnok befogadóképessége arányában összesen 470 fő nézheti élőben a rangadót. Ez azt jelenti, hogy a találkozón 420 ülőhely és 50 (karzaton) állóhely áll a szurkolók rendelkezésére. Szektoronként 70 szurkoló foglalhat helyet, Azok a helyek, amelyeket nem lehet igénybe venni, figyelemfelhívó szalaggal jelölünk meg.  

Jegyértékesítés:
A mérkőzésre kizárólag online módon tudnak jegyet váltani szurkolóink. A 470 beengedhető fő tekintetében, a bérletesek feletti jegyek száma kb. 200 darab. Az online jegyértékesítés  honlapunkon ma estétól lesz elérhető. A mérkőzés napján a csarnokban nem lesz nyitva jegypénztár.

Beléptetés:
A szurkolók beengedése egy órával a mérkőzés kezdete előtt kezdődik (18.45). A csarnokba a nyugati kapukon keresztül tudnak majd bejönni a jeggyel és bérlettel rendelkező szurkolók. Külön bérletes beléptető pont nem lesz ezen az estén. A D3 vendég szektort is a hazai szurkolók használhatják majd. A felnőtt mérkőzés előtt lévő U20-as találkozó zárt kapus lesz 

Járványügyi szabályok:
Az előírások szerint a maszk viselése az egész csarnok területén kötelező, azt kizárólag étkezéskor, vagy iváskor lehet levenni. Mindenkit kérünk a szabályok maximális betartására, mivel a rendőrség ellenőrizni fogja annak megvalósulását. A szabályok megszegése pénzbüntetéssel, vagy a csarnok bezárásával is sújtható. Közös érdekünk, hogy ezeket a szabályokat betartsuk! A beléptetéskor mindenkinél testhőmérsékletet mérünk és 37.5 fok felett nem engedhetjük be a személyeket a csarnokba. Az épületben kézfertőtlenítő automatákat is kihelyezünk, melyek használatát is kérjük szurkolóinktól. 

Közreműködésüket köszönjük!

2020. november 5. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás