Jászberényben is győzelem a célunk

A Körmend és az Alba Fehérvár legyőzése kellő önbizalmat adott csapatunknak. Nincs megállás, hiszen a sereghajtó Jászberény ellen idegenben kell bizonyítani, hogy a jó formánk tovább tart. Ellenfelünk ráadásul megszerezte első sikerét is két fordulóval ezelőtt Kaposváron. A szombat esti találkozóra bizakodva készültek a fiúk:

-Vesztettünk olyan meccseket, amikkel számoltunk az elején és ezeket most idegenben kell kijavítanunk. Erre az első lehetőségünk Jászberényben lesz. Természetesen nem téveszt meg bennünket ellenfelünk jelenlegi helyezése, hiszen hazai pályán csak pár pontos meccseket veszítettek. Kemény és harcos mérkőzésre számitok, hiszen a légiósok mellett a magyarjaik is meghatározóak. Az utóbbi meccseinken látszott, ha szerzett labdáink vannak, védekezésből jó ritmusban tudunk támadni, akkor tudunk 90 pontot dobni és megnyerni a mérkőzést. Úgy gondolom, Jászberényben reális esélyünk van a győzelemre.- vélekedett az idegenbeli mérkőzés előtt Bencze Tamás. 

Sajnos Bagó Martint egy vírus ledöntött a lábáról, így nem utazik a csapattal, valamint Johnson is jelezte, hogy nem érzi jól magát. Remélhetőleg a többiek nem kapták el a fertőzést és szinte teljes csapattal utazhatunk Jászberénybe.  

A találkozó előtt fiatal sajátnevelésű tehetségünkkel, Farkas Attilával beszélgettünk a megújult csapatról, az esélyekről és a jövőről. 

 

 

A 18 órakor kezdődő találkozón a Praksch Péter, dr. Mészáros Balázs, Rácz Zsolt (Hartyáni Zsolt) bírói hármas közreműködik. 

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2019. december 20. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás