Jó meccset szeretnénk játszani a Kaposvárral

NB1/A

A 9-14. helyért folytatott rájátszásban még négy mérkőzés vár csapatunkra. A legutóbbi mérkőzésen 77-84-re, nagy csatában maradtunk alul a PVSK-val szemben. Szombaton 18 órától a Kaposvár következik.

A baranyaiak elleni találkozón többször tízpontos hátrányból kellett felállnunk, ami az erőnket mutatja. A végjátékban viszont nagyon hiányzott Szabó Zsolt rutinja, aki a harmadik negyedben Simon Kristóffal ütközött egy lepattanó megszerzése közben. Csapatkapitányunk szeme bevérzett és be is dagadt, de szerencsére nem komoly a baj, így Kaposváron ott lehet a fiúkkal. 

Ellenfelünk két légósától megvált a héten, így valamelyest kiegyenlítődtek az erőviszonyok. 

A kaposvári mérkőzés előtti várakozásokról csapatunk saját nevelésű játékosával, Büki Bencével beszélgettünk:

 

 

Közlemény!

A kormány könnyített a járványügyi korlátozásokon, amellyel kapcsolatban az MKOSZ is határozott, így az NB1/A-s férfi mérkőzéseket nézők előtt lehet megrendezni. A házigazda Kaposvári KK közleményt juttatott el hozzánk, amelyek a következő szabályokat tartalmazzák a szurkolókra vonatkozóan:

-A kormányzat döntésének értelmében a 18 évnél idősebb nézők csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be a mérkőzésekre. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre! A 18 évnél fiatalabbak számára nem kötelező a védettségi igazolvány a belépéshez, azonban életkorukat nekik arcképes igazolványuk felmutatásával kell igazolniuk.     

Az Arénába történő belépés és jegyvásárlás csak az ellenőrzés után lehetséges.  Kérjük, hogy a beléptetés gördülékenységének biztosítása érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és készítsék elő a szükséges iratokat!

- Kapunyitás, pénztárnyitás 17 óra. Jegyárak változatlanok, a szezon kezdetekor megvásárolt (2020.12.31.-ig szóló) bérletek érvényesek. 

- A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus nem megengedett! A játékosokkal való fizikai érintkezés tilos! A sportolók és sportszakemberek védelme kapcsán a játéktértől megfelelő távolság megtartásának biztosítása érdekében Szurkolóink kizárólag a galérián foglalhatnak helyet, a mobil lelátókat nem nyitjuk meg. Ebből következik, hogy bérlettel rendelkező drukkereink számára nem tudjuk biztosítani a bérleten feltüntetett helyüket. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. 

-A továbbra is fennálló veszélyeztetettség okán lecsökkentett férőhelyek csak a hazai szurkolók számára lesznek biztosítva. Vendégszurkolók fogadására nincs lehetőség.

- Javasoljuk, hogy egymás egészségét és testi épségét figyelembe véve a nézőtéren a mérkőzések teljes időtartama alatt lehetőség szerint maszkot viseljenek, illetve törekedjenek a távolságtartásra. Emellett kérjük, használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőket!

- A bejáratoknál mérni fogják a testhőmérsékletet. Akinél a mért érték eléri a 37,5 Celsius fokot, az nem léphet be a csarnokba!

- A játéktérre, valamint az Aréna elzárt területeire belépni tilos!

2021. április 30. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás