Jól jönne egy újabb idegenbeli siker

 A 15. fordulóban az eddig remekül szereplő Jászberényhez utazunk. A jászságiak a harmadik helyen várják a fordulót 9-5-ös mutatóval, míg mi az ötödik helyen vagyunk 8-6 –ossal. Az elmúlt fordulóban meglepetésre Nikola Lazic együttese idegenben győzte le a Paksot. Ellenfelünknek nem túl nagy a rotációja, viszont remekül választottak légiósokat.

Csapatunk három légióssal veszi fel a küzdelmet a Jászberénnyel, ahogy ezt sikerrel tettük a Pécs és az Alba Fehérvár ellen is. Kecskeméten a védekezésünk nem igazán működött, amin feltétlenül javítanunk kel, ha nyerni szeretnénk szombaton. 

A mérkőzés felvezetéseként Gulyás Milánnal beszélgettünk. Fiatal játékosunk mostanában rendre a kezdőben kap helyet, a kecskeméti találkozó az ő triplájával indult. Szót ejtettünk a következő, jászsági meccsről, de megtudhatják azt is, hogy érzi magát Egerszegen Milán, akinek édesapja minden alkalommal személyesen tekinti meg a ZTE mérkőzéseit. 

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik és a Praksch Péter, Söjtöry Tamás, Balog György Attila (Páli dr. Kálmán) bírói hármas dirigálja majd. A találkozót a Zalasport.hu élőben közvetíti. 

Videó/fotó: Bálizs Zsuzsa

2019. január 11. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás