Jótékonysági főzésen

A felkészülés idején is időt kell szakítani a kikapcsolódásra. A XVII. Jótékonysági főzés az AquaCity Vízicsúszda és Élményparkban remekül szolgálta a csapat felfrissülését. Az idén a ZTE NKK-val együtt neveztünk a versenyre és egy hagyományos bográcsos étellel, azaz babgulyással és egy zabpelyhes fasírozottal készültünk. Akik megkóstolták ételeinket, azoktól dicséretet kaptunk, ami természetesen nagyon fontos számunkra, amennyire fontosos a jótékony célért való kiállás is.  

A főzőversenyen rekordszámú 70 db csapat készített valamilyen ételt, vagy italt, hogy segítse a profi és amatőr sportolók, valamint a nyugdíjas klubok javaslatára, az egészségvédelem jegyében kitűzött támogatási célt, a zalaegerszegi gyalogos és kerékpáros túraútvonalak további fejlesztését.
 A jótékonysági nap bevétele három forrásból származik. Egyrészt a cégek felajánlásából, másrészt a főzőcsapatok ételeinek, italainak eladásából, harmadrészt pedig a fürdőbelépő megvásárlásából. 

Előzetesen 37 vállalkozás 2,3 millió forintot ajánlott fel a kitűzött cél megvalósításához. A csapatok által készített ételek, italok árusítása 2.426.305 forintot jelentett. Ezúttal 4449 belépő kelt el, ami 4.811.000 forintos bevételt hozott magával. Összesen tehát 9.537.305 forint gyűlt össze a jótékony célra. 

Örülünk, hogy segíthettünk mi is!

2018. augusztus 16. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás