Kedden le akarjuk zárni a párharcot!

Nincs megállás, alig hogy befejeződött a második kör, kedden máris itt a harmadik felvonás a rájátszás negyeddöntőjében. Csapatunk 2-0-ra vezet a Sopronnal szemben, kedden 18 órától a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban pedig akár le is zárhatjuk ezt a párharcot.

A holnapii, újabb nagyon fontos mérkőzésen megint nagy szükség lesz szurkolóink támogatására és ahogy meghirdettük, erre a találkozóra érkezzen mindenki fehér felsőben, hogy ezzel is biztosítsuk csapatunkat az egységünkről. A belépők szépen fogynak,  ám továbbra is érdemes elővételben megváltani a jegyeket, illetve kedden, nyitvatartási időben még a Kvártélyház jegyirodában (Dísz tér) is lesz erre lehetőség. A pénztár és sportcsarnok kapui is 17 órakor nyitnak.

Szombaton Sopronban remek volt a hangulat köszönhetően a csapatunkat idegenbe is elkísérő lelkes szurkolóinknak. Nagy volt az öröm és az ünneplés is. Túl sok mindent viszont már nem lehet elmondani az újabb összecsapás előtt, illetve annyit, hogy a Sopron számára ez már az utolsó esély lesz arra, hogy életben tartsa reményeit. Sebastjan Krasovec vezetőedző játékosai pedig arra készülnek, hogy a harmadik győzelemmel lezárják a negyeddöntőt, de persze ez nem lesz könnyű.

Vezetőedzőnk most is lényegre törően nyilatkozott az újabb mérkőzés előtt. Hangsúlyozta, hogy a továbbjutás még nincs meg, ehhez kedden is a maximális figyelem szükséges.

- A megszokott módon készülünk a következő mérkőzésre és mindannyian nyerni akarunk, vagyis kedden be szeretnénk fejezni ezt a sorozatot - mondta Sebastjan Krasovec. -  Sopronban győztünk, de akadt néhány hibánk, amit ki akarunk javítani keddre és persze arra is ügyelni kell, hogy ne kövessük el a legelső összecsapás megingásait. Hangsúlyozom és senki ne felejtse el: a sorozat addig nem ér véget, amíg nincs a zsebünkben a harmadik győzelem. Márpedig ehhez százszázalékos koncentrációra lesz szükségünk és ugyanazzal az intenzitással készülünk játszani, mint az előző két mérkőzésen.

A keddi összecsapás előtt a második találkozó egyik kiemelkedően teljesítő játékosát. D’Mitrik Trice-t kérdeztük:


 2023. április 17. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás