Kedden vissza kell térnünk a korábbi játékunkhoz!

Nincs megállás, ami igaz csapatunkra, a Zalakerámia ZTE KK-ra és riválisára, a Körmendre is. Kedden jön az újabb összecsapás a bronzcsatában, hiszen 18 órától a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban következik a harmadik mérkőzés.

Arra most nincs esély, hogy bármelyik fél akár le is zárhatja ezt a sorozatot, hiszen az állás jelenleg 1-1, ugyanis a Körmend szombaton egyenlített 104-56-os sikerével. Csapatunk nagyon rossz napot fogott ki, ami már az elején látszott és persze nagyon hiányzott együttesünk egyik legjobbja, Mitchell Smith. Az első mérkőzésen bokasérülést szenvedett magasember játékára nagy valószínűséggel kedden sem számíthat vezetőedzőnk Sebastjan Krasovec, aki viszont egészen más játékot vár hazai pályán a csapattól, mint szombaton.  

- Úgy kell játszanunk, ahogy a szezon nagy részében játszottunk. Vagyis, jó csapat kosárlabdát, ahol mindenki teszi a dolgát a pályán. A legutóbbi mérkőzésen ugyanis nem ezt tettük, különösen a meccs elején és ennek lett az eredménye a félidőben kialakult nagy különbség. Nem érkeztünk meg szombaton a mérkőzésre, de ezúttal úgy kell kezdenünk és kimenni a pályára, hogy az elejétől ott vagyunk. - nyilatkozta vezetőedzőnk az újabb találkozó előtt.

A találkozó előtt Petar Rakicevic mondta el gondolatait:

 

A belépők szépen fogynak a találkozóra, a legvalószínűbb, hogy telt ház lesz. A sportcsarnok kapui 16.30-kor nyitnak.

Kérünk mindenkit, hogy sportszerűen buzdítsák kedvenceiket, legyen hangos, a „Hajrá, ZTE!”.  

2023. május 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás