Kemény összecsapás vár ránk Nyíregyházán

A 22. fordulóban újabb fontos mérkőzés vár csapatunkra. Szombaton 19 órától a Hübner- Nyíregyháza vendégeként kell megpróbálnunk újabb győzelmet begyűjteni. 

"Nagyon jó mérkőzést játszottunk hazai pályán a DEAC ellen. A találkozón, 40 percen keresztül jó koncentrációval játszottunk, ami fontos szerepet játszott abban, hogy nyerni tudtunk. Végig tudtuk követni azt a tervet, amelyet a mérkőzés előtt meghatároztunk. A csapat egységesen és jó teljesítményt nyújtott" - tekintett vissza a Debrecen elleni győzelemre Emir Mutapcic. 

A Nyíregyháza ellen is hasonló hozzáállás és mentalitás kell a csapattól:

"Ugyanezt szeretnénk megvalósítani szombaton a Hübner Nyíregyháza BS ellen. Ellenfelünk kedden Szolnokon tudott nyerni, ami óriási fegyvertény, ezzel ők is megmutatták, hogy minőségi csapattal rendelkeznek. Nehéz összecsapásra számítunk, amelyen ismét 40 percen keresztül magas szinten kell majd koncentrálnunk. A Nyíregyháza nagyon sok gyorsindítást játszik, így meg kell próbálnunk lassítani a játékukat. Emellett nagyon fontos lesz, hogy a kulcsembereik ellen egyénileg és csapatként is harcosan és jól védekezzünk. Ha megnézzük a statisztikákat, akkor három játékosuk is 20 pont körül átlagol a bajnokságban (Johnson, Bryce, Suarez), de az egész csapatra oda kell figyelnünk és meg kell próbálnunk a saját játékunkat játszani" - folytatta vezetőedzőnk. 

A csapat már pénteken elutazott Nyíregyházára, hogy a hosszú utazás ne zavarja a csapatot a mérkőzés napján. Az utazás előtt a találkozóval kapcsolatban másodedzőnket, Baki Gergelyt kérdeztük. 

 

 

A találkozó 19 órakor kezdődik és a Kapitány Gellért, Farkas Gábor, Pozsonyi László bírói hármas dirigálja majd!

Hajrá ZTE!

2022. február 11. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás