Készen állunk az újabb mérkőzésre

Nincs sok idő a pihenésre és a felkészülésre, csapatunk pedig már hétfőn útnak  indult Debrecenbe, ahol kedden 18.30 órától a Tippminx NB I. A-csoportos bajnokság rájátszásában újra a DEAC vár együttesünkre. 

A negyeddöntő szombati nyitánya a mi szempontunkból teljes mértékben jól sikerült, hiszen 87-73-as Zalakerámia ZTE KK-siker hozott, így a három győzelemig tartó  párharcban 1-0-ra vezetünk a debreceniekkel szemben. A keddi meccs  mindenkinek fontos lesz. A  házigazda DEAC-nak azért, hogy  ne kerüljön még nagyobb hátrányba,  csapatunknak pedig amiatt, hiszen egy újabb sikerrel fél lábbal a továbbjutás küszöbére érhet. 

Hétfőn  délelőtt még idehaza edzett Matthias Zollner együttese, majd közös ebéd következett és irányba vette a csapatot szállító busz Debrecen városát.  Ezt megelőzően Matthias Zollner, csapatunk vezetőedzője nyilatkozott a folytatásról. 

-  Azt gondolom, hogy amit a Debrecen ellenünk mutatott, azon a játékán ennyi idő alatt már nem tud gyökeresen változtatni   - mondta szakvezetőnk. - Az utazás most számunkra rövidíti le a pihenő és a felkészülési időt, és minden tekintetben egy nehéz, kemény meccsre számítok. Készen áll a csapat az újabb találkozóra, az lesz a fontos, hogy koordináljuk a mérkőzést. Az fog dönteni, hogy melyik csapat stílusa  tud majd dominálni.

2024. április 16. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás