Két meccs, két győzelem

U 18 junior, alapszakasz, főtábla, 2. forduló: 

Dunaharaszti MTK – Zalakerámia ZTE KK 66-69 (16-22, 14-16, 14-18, 16-13)

Zalakerámia ZTE KK: Gerencsér 17, Ruzsics 9, Tóth B. 10, Jordán 4, Garai 21/3. Csere: Tóth L. 2, Szalai 4, Tóth Á. 1, Tóth M. 1, Völgyi. Vezetőedző Bodrogi Csaba. 

Bodrogi Csaba értékelése: - Lassan hangolódtunk rá a mérkőzésre és az ellenfél kellemetlen stílusára, de a negyed végére kezünkbe vettük az irányítást. Ebben az időszakban jó vállalásokból és gyors indításokból is szereztünk kosarakat. A folytatásban sorra dolgoztunk ki a külső dobási lehetőségeket, azonban a teljes mérkőzés során gyengén dobtuk a távoliakat. Próbáltunk közelebbi helyzeteket vállalni, de nem mindig találtuk meg a megfelelő mélységet a betörések utáni vállalásoknál. Az egy-egy elleni védekezéssel nem voltam elégedett, sok besegítésre volt szükség. Az első passzos segítés nem működött jól, valamint a betörések utáni kiérkezésekkel is elkéstünk. Szerencsére az előnyünket így is tartani tudtuk a mérkőzés végéig.

Galéria a képre kattintva

U 16 kadett, főtábla, C csoport: 

Zalakerámia ZTE KK – PVSK NKA/A  78-51 (27-11, 19-16, 15-8, 17-16)
Zalaegerszeg, Ostoros Károly Csarnok. 
Zalakerámia ZTE KK: Kámán 10, Károlyi 8, Babos 11, Aranyosi, Rékli 3/3. Csere: Rinkó, Bánfi 2, Gergály 2, Röszler 23, Györe 6, Adrovicz 4, Martonics 7/3.  Vezetőedző Bödör Ferenc

Bödör Ferenc értékelése: - Kicsit felforgatott felállásban kezdtünk sérülés és egyéb okok miatt, de szerencsére a srácok megfelelő hozzáállással léptek a pályára. Hamar jelentős lett az előny, bár most is sok olyan hibát követtünk el, amelyeknek már nem szabadna ekkora számban előfordulni. Voltak szép dolgaink, kicsit gyakoroltuk a zónavédekezést, ebben azért akadtak hibák. Mindenki legalább tíz percet töltött a pályán, voltak, akik tudtak is élni a lehetőséggel. Gratulálok a csapatnak.

Fotó: Jóna István 

2023. október 12. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás