Korábbi edzőnk és a Paks együttese érkezik szombaton

A sikertelen kaposvári találkozónk után szombaton idehaza javíthat csapatunk, méghozzá a Sebastian Krasovec által irányított Atomerőmű SE ellen. A 18 órától, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban sorra kerülő találkozón az is tét lesz, hogy ott tud-e maradni együttesünk közvetlenül az élboly mögött. 

Fontos mérkőzés vár ránk, ami több szempontból igaz. A kaposvári vereség mellett a játék sem volt gördülékeny, hazai pályán pedig mindenképpen feledtetni akarják a fiúk a kisiklást. Másrészt, van presztízse is ennek a mérkőzésnek, hiszen Sebastian Krasovec személyében csapatunk tavalyi szakvezetője tér vissza. A vele elért legutóbbi negyedik helyezésünk szép emlék, de ezúttal nem szeretnénk, ha a Paks szériája éppen ellenünk szakadna meg. A tolnaiak ugyanis jelenleg még győzelem nélkül állnak, s nyilvánvaló, hogy ennél többre vágynak, ezért is frissítették keretüket. 

Csapatunk játékosa, Keller Iván is azt tartja az egyik legfontosabbnak, hogy senki, még véletlenül se bízza el magát attól, hogy egy nyeretlen ellenfél érkezik. 

- A Paks együttesét egyáltalán nem szabad lebecsülni - jelentette ki Iván. - Olyan csapatról van szó, amely a jelenlegi pozíciójánál jóval nagyobb reményekkel vágott neki a bajnokságnak, hiszen a mezőny elejére várták magukat. Légiósokat váltottak, rendelkeznek jó játékosokkal, szóval erős csapatról van szó. Nekünk pedig tényleg csapatként kell teljesíteni, mert csak így kerekedhetünk felül az ellenfélen. Győzni szeretnénk, hiszen a pozícióinkat, a negyedik helyezést tartani akarjuk. A mezőny első felében akarunk lenni, ami a kupaszereplés szempontjából is fontos szempont. Az, hogy korábbi edzőnk, Seba ül majd az ellenfél kispadján biztos érdekes lesz, de sokkal nagyobb jelentősége lesz annak, hogy nyerjünk!

A találkozó előtt csapatunk másodedzőjével, Baki Gergellyel beszélgettünk: 

 

A szombati mérkőzésre a sportcsarnok pénztára és a kapuk 17 órakor nyitnak. Továbbra is arra kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik, elővételben váltsák meg belépőiket, hiszen erre online folyamatosan lehetőség van. 

Fontos információ, hogy az U20-as mérkőzést is a sportcsarnokban rendezzük, melyre az intézmény hátsó bejáratán jöhetnek be szurkolóink és természetesen ingyen tekinthetik meg az összecsapást. A találkozót követően a termet kiürítjük és a fent jelzett időpontban, tehát 17 órakor nyitjuk ki a kapukat a felnőtt mérkőzésre való bejutáshoz. 

2023. november 17. Zalakerámia ZTE KK 
  

Megosztás