Közlemény: pénzbüntetés a csapatnak

A szombati, Kaposvár elleni mérkőzésen csapatunk játéka és hozzáállása méltatlan volt a Zalakerámia ZTE KK mezében pályára lépőktől. Tudjuk, hogy a csapat játéka nagy csalódást okozott azoknak a hűséges szurkolóinknak, akik a klub jelenlegi nehéz helyzetében is kitartanak a csapat mellett. Megkövetjük szurkolóinkat, elnézést kérünk tőlük a csapat mutatott teljesítményéért!

A klub vezetősége sem hagyja szó nélkül a csapat szombati lélektelen játékát és gyenge produkcióját, ezért úgy döntött, hogy pénzbüntetéssel sújtja a csapatot és edzőit.

A büntetést a ma reggeli edzés előtt jelentettük be a csapatnak és az edzőknek.

Lehetőséget adtunk ugyanakkor arra, hogy a csapat és edzőik kijavítsák elkövetett hibáikat, ezért, ha az alapszakasz hátralevő mérkőzésein a csapat hozzáállásában és játékában is érdemi előrelépés lesz tapasztalható - mely az eredményességben is megmutatkozik -, akkor a büntetést visszavonjuk.

Bízunk abban, hogy a csapat a hátralevő mérkőzéseinken bizonyítani tudja, hogy többre hivatott annál, mint amit a tabellán jelenleg elfoglalt helye tükröz, hiszen ezt még ebben a nagyon rosszul sikerült idényben is néhányszor bizonyította.

Őszintén reméljük, hogy hátralevő mérkőzéseinken javuló játékkal több örömet tudunk szerezni szurkolóinknak, akik ezt már igazán megérdemelnék.

2021. március 8. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás