Küzdeni fogunk az egyenlítésért!

A Falco elleni negyeddöntő első mérkőzésén nagyon közel álltunk a bravúrhoz, hogy elvegyük a vasiak pályaelőnyét. Voltak természetesen hullámvölgyek a játékunkban, de azokon hamar átlendültünk és 35 percig irányítottuk a mérkőzést. A hajrában felébredt a Szombathely és sikerült a maguk javára fordítani a mérkőzést. 

Nagy lehetőséget szalasztottunk el, de nincs még vége a párharcnak. Tudjuk mi az ellenszere a vasiak játékának és ez alkalmazni is szeretnénk hazai pályán. Szeretnénk egyenlíteni és ezért mindent meg fogunk tenni! Bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a koncentrált és eredményes játékra!

Nagyon sokan kísérték el csapatunkat Szombathelyre, akik között ott volt Tormássy Zsolt is, aki 37 éve jár a ZTE meccseire, jelen volt mind a négy bajnoki győzelemnél, de nem pártolt el a csapattól a hét szűk esztendő idején sem. Videointerjú sorozatunk legújabb epizódjában arra kerestük a választ, mi szükséges az egyenlítéshez pénteken. 

A mérkőzéssel kapcsolatos Fontos információk:

-    szurkolóink pénteken délutánig a Kvártélyház Jegyirodában vásárolhatnak jegyet a mérkőzésre. 
-    A Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak a pénztárak. 
-    Kapunyitás 16.30!
-    Vendégparkolók:


A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Cziffra Cs., Kapitány G., Győrffy P. (Gencsev P.) bírói hármas dirigálja majd. 

Ne felejtsék: öltöztessük fehérbe a csarnokot és szurkoljuk ki a győzelmet a vasi rivális ellen, zúgjon minden torokból a hajrá ZTE!!!

 

Fotó/Videó: Bálizs Zsuzsa 

2018. május 17. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István/ Bálizs Zsuzsa
 

Megosztás