Ma este már nem nyitnak ki a pénztárak, szurkoljuk ki a bronzérmet!

Csapatunk szezonbeli utolsó mérkőzését játssza ma este a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban, hiszen az ötödik találkozóval lezárul a bronzcsata. A régi rivális Egis Körmend együttesével a hagyományokhoz híven most is kiélezett csatát vívunk, ami befejeződik és valaki éremmel gazdagodik a 2022-2023. évi szezon zárásaként.

Pénteken az első esély kicsúszott csapatunk kezéből, hogy lezárja a párharcot, hiszen ha nyertünk volna Körmenden, akkor ünnepelhettünk volna, viszont sajnos ismét gyengén kezdtük az összecsapást, ami meghatározta a későbbieket és hiába nyertük meg a harmadik és a negyedik negyedet, már nem sikerült beérnünk a riválist.

Most viszont már előre kell tekinteni, méghozzá a ma esti találkozóra és itthon megnyerni a mérkőzést, ami egyben éremmel koronázná meg az idei sikeres szezonunkat.

A ma esti összecsapás iránt  - érthető módon  - ismét hatalmas az érdeklődés, így telt ház várható. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a sportcsarnok pénztárai a ma esti mérkőzésre már nem nyitnak ki (kapunyitás: 16.45), az esetlegesen fennmaradó belépőket online vásárolhatja meg mindenki.

Minthogy eldől a bronzérem sorsa is, a találkozó után hivatalos éremosztásra kerül sor, így arra kérjük mindkét csapat drukkereit, hogy a lefújás után senki ne menjen be a pályára, mindenki maradjon a lelátókon.

Sportszerű buzdítást kérünk mindenkitől, szóljon a „Hajrá, Zete!”, hogy a mérkőzés végén csapatunkkal együtt ünnepelhessenek az egész szezonban kitartó drukkereink!

2023. május 27. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás