Ma Sopronban, hétfőn Pécsett játszunk

Felnőtt

A felkészülési időszak hajrájához érkezett csapatunk, ahol már az erőnlét megszerzése mellett a játék elemeinek a minél precízebb gyakorlása a cél. Ezt természetesen éles helyzetben, azaz felkészülési mérkőzéseken lehet a legjobban gyakorolni. Ma délután, 16.45-kor Sopronban játszik együttesünk Krasznai Ferenc Emlékmérkőzést a házigazda Sopron KC-val. A találkozóról vezetőedzőnk, Teo Cizmic mondta el gondolatait:

-A Sopron KC elleni mérkőzés egy tökéletes alkalom lesz arra, hogy teszteljük azt a munkát, amit az elmúlt 2 héten elvégeztünk. Néhány kisebb sérülés akadályozott minket abban, hogy teljes létszámban tudjunk edzeni, de ez nem akadályozott meg abban, hogy még tovább fejlődjünk. A találkozón meglátjuk, hogyan állunk a felkészülésben.

Hétfőn pedig Pécsre utazunk, ahol 19.00-tól a PVSK vendégei leszünk. 

-A Pécs elleni idegenbeli mérkőzés egy tökéletes felvezetése lesz a Göcsej Kupának. Minden lehetséges mérkőzésen az a célunk, hogy tovább fejlesszük a csapat játékát. Ahhoz, hogy magas szinten tudjuk végezni a feladatainkat támadásban és védekezésben egyaránt, még sokat kell éles helyzetekben gyakorolnunk. Fontos, hogy csapatként dolgozzanak együtt a játékosok a pályán és ne az egyéni célok határozzák meg a játékukat. Ez a 2 mérkőzés nagyon jó alkalom lesz arra, hogy lássuk, mely dolgokban kell fejlődnünk.

Mindkét mérkőzésünk nézők előtt kerül megrendezésre. A belépéshez védettségi igazolvány szükséges!

2021. szeptember 4. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás