Makkos Dávid is nagyon várja már a közös munka kezdetét

Makkos Dávid is egyike azon fiatal játékosunknak, akivel  szerződést kötött klubunk és számítunk a játékára a következő szezonban. Ő is várja már a munka kezdetét, amikor végre együtt lehet majd a teljes keret.  

Az elmúlt bajnoki évadban a Kaposvár elleni idegenbeli mérkőzésen bemutatkozhattál a felnőtt csapatban. Régóta vártál arra a pillanatra?
-Igen, ahogy a legtöbb gyermek, úgy én is ezzel a céllal kezdtem el anno kosárlabdázni. Nagyon régóta vártam erre a pillanatra és nagyon örülök, hogy pályára léphettem. Szerintem egész jól sikerült beszállnom a mérkőzésbe.

 A következő szezonban is a felnőtt keret tagja leszel. Milyen elvárásaid vannak az új szezonnal kapcsolatban?
-A felkészülés augusztus elsején kezdődik. Nagyon várom már, hogy találkozhassak az új csapattársakkal és hogy megkezdjük a felkészülést az új vezetőedzőnkkel. Azt szeretném, abban reménykedem  és is, hogy a következő szezonban sokkal jobb eredményt tudunk elérni a csapattal, mint legutóbb.

Mit gondolsz, egyénileg miben kell még leginkább fejlődnöd?
 -Azt gondolom, hogy elsősorban fizikailag, és erre már a nyári edzéseken is van lehetőségem, hiszen az egyéni képzés mellett kondicionáló tréningjeink is vannak. Ezen felül dobásban is szeretnék előre lépni, hogy még magabiztosabb tudjak lenni a pályán.

Milyen szerepet szeretnél magadnak kiharcolni az új csapatban?
-A felkészülés elejétől kezdve szeretnék olyan teljesítményt nyújtani az edzéseken, hogy lehetőség szerint minél több játékpercet érdemeljek ki a mérkőzéseken.

2022. július 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás