Már nagyon várja a találkozást az új társakkal

Együttesünk fiatal játékosai közül is a legfiatalabb Szalay Domonkos, aki egyéves szerződést kapott. A 17 esztendős kosarasnak a nyár egy kisebb térdműtéttel indult, de most már edz. 

-Nem múlt a fájdalom a térdemben, így szükségessé vált egy tisztító beavatkozás – mesélte, amikor arra kértük (többi társához hasonlóan) ő is  mondja el, miként tekint az új szezon és a felkészülés elé.  – Ez már több, mint egy hónapja történt, most pedig már edzésben vagyok. Meghívtak ugyan a 3x3-as, 2005-ben születettek válogatottjába, de nem tudtam elmenni. Pedig sajnálom, hiszen ismerem a többi srácot, akikkel nagyon jóban vagyok. Most viszont a rehabilitáció volt a fontosabb. 

Szalay Domonkos tehát készen áll a felkészülés kezdetére, aki elmondta, hogy sokat szeretne tanulni és fejlődni a következő szezonban. Arra is kitért, hogy várja az új csapattársakkal a találkozást. 

-Várom, hogy megismerjem az új társakat. Sebastjan Krasovec vezetőedzőnkkel már találkoztunk mi  fiatalok, aki a már tartott egy ismerkedő edzést nekünk a nyár elején. A szezonban sokat szeretnék fejlődni, és többet játszani, mint eddig. Vagyunk bőven fiatalok a keretben, s közöttük én vagyok a legfiatalabb, de remélem, hogy szerepet kapok a mérkőzéseken, többet mint korábban.  

2022. július 29. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás