Minden győzelemre szükségünk van!

Kétség nincs afelől, hogy a forduló egyik rangadóját játsszuk szombaton, Kaposváron.  A hazaiak ötmeccses nyeretlenségi sorozatot törnének meg ellenünk, míg nekünk a Falco és a Szolnok elleni fiaskót kellene feledtetnünk. Szerdán Durázi Krisztofer bokasérülés miatt pihent, de szombaton már ott lesz a társakkal. 

Szeretnénk nyerni a somogyi megyeszékhelyen, de ehhez sokkal több kell, mint az elmúlt meccseken. A padról több koncentráció és segítségre van szükség, mind védekezésben, mind támadásban. A pontszerzésről ne is beszéljünk. A győzelemhez igai csapatmunka kell, mivel a hazaiak mindent meg fognak tenni, hogy javítsanak helyzetükön egy győzelemmel.

 Papp Péter a több játéklehetőség reményében Kaposvárról tette át székhelyét Egerszegre. Bálizs Zsuzsa videó-interjújában a KKK sajátnevelésű játékosa beszél az  Alpok-Adria Kupáról, a fiatalok idáig nyújtott teljesítményéről, valamint természetesen a szombati somogyi találkozóról is, melyen várhatóan teltházas vendégszektor buzdítja csapatunkat. Peti bizakodó a mérkőzéssel kapcsolatban és reméli, hogy győzelemmel tudják megörvendeztetni szurkolóinkat:

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Földházi Tamás, Ádám József, Balogh Gyula bírói hármas dirigálja majd. 

A vendéglátónktól hasznos információkat kaptunk a mérkőzésre érkező szurkolók parkolásáról, beléptetéséről:
 
Az épülő Kaposvár Aréna és a távhő kiépítése miatt továbbra is sok az elzárt terület, lezárt útszakasz a kaposvári sportcsarnok körül. Kérjük, hogy a vendégszurkolók a rendezvény ideje alatt a Jégcsarnok melletti kavicsos parkolót használják, a mérkőzést követően abban az irányban hagyják el a Sportcsarnokot. Az Arany János utca jelentős részén távhő építési munkálatok folynak, a Füredi úttól a Honvéd utcai körforgalomig egyirányú, valamint a sportcsarnoktól is ugyanaddig a körforgalomig egyirányú a közlekedés, így egyszerűbb a mellékelt kép szerint a 48-as Ifjúság útja, majd a Hunyadi utca felől megközelíteni a létesítményt.

Az U20-as mérkőzés ingyenesen megtekinthető, azt követően kiürítés után 17 órakor van kapunyitás az NBI/A csoportos felnőtt mérkőzésre.

Szurkolóitok a vendégbejárattal kívülről szemközti oldalon található RG csarnokban kialakított büfét és az ottani mosdókat tudják használatba venni.

Videó/fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. november 9. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás