Mindenképpen le kell győznünk az ASE gárdáját!

Labdarúgó zsargonnal élve hatpontos mérkőzés következik ma este a 19. fordulóban ahol a közvetlen rivális Atomerőmű SE együttesét fogadjuk. Érdekessége a mérkőzésnek, hogy a Paks volt az egyik csapat, akit le tudtunk győzni az alapszakasz első körében. Mindenki átérzi és tudja, ma mindenképpen győzni kell. 

"Nagyon fontos mérkőzést következik. A Paksnál is edzőváltás történt az elmúlt időszakban, és játékosokat is cseréltek. Agresszív és gyors kosárlabdát játszanak és határozottan védekeznek. Végig koncentráltan kell játszanunk ahhoz, hogy meg tudjuk állítani őket. Nagyon fontos lesz, hogy le tudjuk lassítani a gyorsindításaikat, a kisembereikre (Brown és Taylor) különösen figyelnünk kell, akik kívülről is nagyon jól céloznak. Ezt csak jó tranzíciós védekezéssel tudjuk megoldani, emellett figyelnünk kell a kizárásokra és a lepattanókra is ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni ezt a nagyon fontos mérkőzést" -mondta el gondolatait Emir Mutapcic. 

A mérkőzésen visszatér a betegségéből felépülő Jordan Barnett, míg Baki Gergely másodedző ás Polster Attila még nem lehet ott a csapattal. 

A játékosok közül ezúttal Németh Ákos mondta el gondolatait az összecsapás előtt:


A ma 18 órakor kezdődő találkozó előtt 16:30-kor nyitnak a pénztárak. Arra kérjük szurkolóinkat, hogy a kényelmesebb online jegyvásárlás lehetőségét válasszák, elkerülve a hidegben való sorbanállást. 

Kérjük a mérkőzésen a hatályos járványügyi szabályok betartását, miszerint kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése a csarnok területén. 

2022. január 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás