Mindenki tudja, milyen fontos mérkőzés következik

Nem csak a csapatnak, hanem a szurkolóknak is kiemelt fontosságú mérkőzés lesz a szombat esti ZTE- Körmend! A hangulatra biztosan nem lehet panasz, mivel ez a szomszédvári párharc egyedi a Magyar Bajnokságban. Azt is mondhatjuk, hogy ez az összecsapás a vidéki kosárlabdázás ünnepe! Ennek megfelelően készülnek a szurkolóink és készült a héten a csapatunk is:

- Fontos mérkőzés lesz a Körmend elleni. Nem csak a több évtizedes múltra visszatekintő párharc adja meg a pikantériáját ennek a meccsnek, hanem a jelen, ami számunkra nagyon fontos. Jó sorozatban vagyunk és szeretnénk hazai közönség előtt, hazai pályán folytatni ezt. Nem lehet más a célunk, mint a győzelem kiharcolása. Ha nyerünk tapadhatunk az élbolyhoz és megszilárdíthatjuk a pozíciónkat, valamint egy újabb lépést tehetünk a felsőház felé. Ellenfelünk a bajnokság másodikja és a FIBA Europe Cup egyik továbbjutója is. Az MTE jó csapat. A héten felkészültünk belőlük és megpróbáljuk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat, akiknek számítunk a támogatására!- tájékoztatott Bencze Tamás. 

A héten Ivica Radic bajlódott betegséggel, de pénteken már a csapattal edzett. Vezetőedzőnk elmondta, hogy nagyon sok fog múlni azon, hogy Ivica mennyit fog játszani, mennyire bírja majd a terhelést. Fontos láncszeme a csapatunknak és meghatározó a játéka!

Ahogy említettük a szurkolók is nagyon készülnek erre a mérkőzésre. Bálizs Zsuzsa videointerjú-sorozatunk 21. epizódjában csapatunk egyik törzsszurkolójával, Pádár Gáborral beszélgetett az örökrangadó előtt. Gábor gimnazista kora óta jár ZTE-meccsekre, s természetesen hazai győzelmet vár. 

Szombaton 16.30-kor nyitunk és még 300 jegy várja a szurkolókat a pénztárakban. A mérkőzést Földházi T., Pálla Z., Ádám J. (Pázsitka F.) bírói hármas dirigálja majd. Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra!

Információink alapján nagyobb számban fogják képviselni magukat a B közép szurkolói, ezért megértését kérjük azoknak a szurkolóinknak, akik az É-i középső lelátón szoktak helyet foglalni, hogy esély van arra, hogy nem tudnak a megszokott helyükön szurkolni.

fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2018. február 9. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 
 

Megosztás