Mindent meg fogunk tenni a győzelemért!

Szerdán elkezdődik a 2021/22-es bajnoki szezon és mindjárt egy olyan mérkőzéssel, ami a Nyugat-Dunántúl egyik kiemelt derbije. A szurkolók mellett vezetőedzőnknek, Teo Cizmicnek is különleges lesz a találkozó, hiszen nem is olyan régen még a vasiakat irányította. 

A szerdai mérkőzés több szempontból is fontos lesz, hiszen ez lesz az első hivatalos meccsed a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzőjeként. Milyen érzésekkel várod ezt a találkozót?

-Pozitív érzések vannak bennem, nagyon várom már az első találkozómat a csapat vezetőedzőjeként. A szerdai egy nagyon fontos mérkőzés lesz, ám nem szabad, hogy ez terhet rakjon a csapatra. Hazai pályán természetesen győzelemmel szeretnénk elkezdeni az idei bajnokságot, de fontos tudni, hogy egy nagyon hosszú bajnokságnak nézünk elébe és ez ennek csak az első mérkőzése lesz. 

A hazai szurkolók nem is álmodhatnának szebb szezon kezdetről, hiszen az ősi rivális Egis Körmend ellen, hazai pályán kezdjük az új bajnokságot. Másképp készülsz erre a mérkőzésre, mint általában?

-Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon nagy rivalizálás van a két csapat szurkoló táborai között, így biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon jó mérkőzés lesz, ahol kiváló hangulatot fognak teremteni a szurkolók. Nem készülök másként egy ilyen mérkőzésre, hiszen nekem és a csapatnak is az a közös célja, hogy minden mérkőzésen a lehető legmagasabb szinten játszunk. Amit ígérhetek, hogy a csapat a mérkőzés elejétől kezdve mindent meg fog tenni a győzelem érdekében!

Várjuk szurkolóinkat a szerdán 17.30-kor kezdődő örökrangadóra. 

Fontos információ!
A mérkőzés napján a pénztárnyitás 15.30-kor lesz. 
A mérkőzésre való beléptetést 16.00-kor kezdjük. A hatályos jogszabályok értelmében oltási, vagy védettségi igazolványt hozzanak magukkal, melyet a személyi igazolvánnyal együtt kell bemutatni a beléptetéskor. A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek be a mérkőzésre. 
Kérünk mindenkit, aki teheti, vegye meg elővételben (online) a jegyét és korán érkezzen, hogy elkerülje a zsúfoltságot a bejáratnál. 

Mindenki fehérbe! Hajrá ZTE!

2021. szeptember 21. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás