Mindent meg kell tennünk a párharcban a sikerért!

Kedden, Szombathelyen folytatódik számunkra a bajnokság. A Play-offban a középszakaszt a második helyen záró Falco KC lesz az ellenfelünk. A hazaiak mindössze egyszer kaptak ki hazai pályán, de ez nem azt jelenti, hogy verhetetlenek. A vasiak négy „kisembere”, Perl, Norfleet, Govens, Váradi, komoly fegyver. Bármelyikük képes a kombinatív, ponterős játékra, ami mérkőzéseket dönthet el.  De a kiegészítő embereik sem piskóták. 

Nekünk koncentrációra és nagy akaraterőre lesz szükségünk, hogy egyenlő ellenfelei legyünk a Falco-nak. A szezon során kétszer is nyertek ellenünk a vasiak, de nem nagy különbséggel.  Igazi presztízsmeccs, feszült rangadó vár a fiúkra. 

Mohácsi Mátéval, csapatkapitányunkkal beszélgettünk a play-off negyeddöntőjének első találkozója előtt. A rájátszásban már nincs mire tartalékolni, meg kell próbálni elvenni a pályaelőnyt. Mohácsi Mátéval a szurkolók erejéről is beszélgettünk. 

A találkozó kedden 18.30-kor kezdődik és a Papp Péter, Praksch Péter, Farkas Gábor (Szabadvári János) bírói hármas dirigálja. 

Fotó/Videó: Bálizs Zsuzsa

2018. május 14. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 
 

Megosztás