Mohácsi Máté is távozik

Benke Szilárd és Horváth Ákos után csapatkapitányunk Mohácsi Máté is klubot vált., pontosabban a klubunk nem él a hosszabbítási opcióval tájékoztatott Stárics Kornél ügyvezetőnk. Máté távozásával kapcsolatban Dr. Gyimesi Endre, klubunk társadalmi elnöke nyilatkozott:

- Mohácsi Máté 4 évig volt a Zalakerámia ZTE KK játékosa. Hozzáállása, akarata, játéka példát mutatott a fiatalok számára. Sokszor nehéz pillanatokban segített küzdeni tudásával. Nem véletlenül volt a csapat kapitánya. Most opciós szerződését mégsem hosszabbította meg a klub, mert a jövő évre elképzelt új csapatszerkezetben kevesebb játéklehetősége lenne. Ez pedig méltatlan lenne Moha képességeihez, játéktudásához. Bízunk benne, hogy a megújult környezet jót tesz Mohácsi Máté további sikeres pályafutásának. Köszönjük az itt töltött négy eredményes, szép évet - nevedet beírtad a klub történetébe.

Mohácsi Máté sokat tett az elmúlt négy évben, hogy csapatunk újra visszakerüljünk a legjobbak közé. 

-A tavalyi fantasztikus év után, ami azt gondolom nekem egyénileg is kiválóan sikerült, idén nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy azt terveztük, terveztem. Összességében viszont karrierem szempontjából rendkívül fontos, hasznos 4 évet töltöttem itt, és büszke vagyok arra, hogy 2 szezonon keresztül a ZTE csapatkapitánya lehettem! Bármelyik szezonról is legyen szó, én mindig megpróbáltam tudásom legjavát adni, legyen az játékosként a pályán, vagy kapitányként azon kívül, az öltözőben! Akik ehhez hozzásegítettek, azoknak szeretném leginkább ezt megköszönni, legyen az vezető, stábtag, edző, erőnléti edző, masszőr, orvosi stáb tagja, játékostárs és kiváltképp minden olyan szimpatizáns, szurkoló, aki jóban-rosszban mellettünk / mellettem állt! De eljött az idő, mikor úgy érzem, új impulzusokra van szükségem, illetve a klub sem ragaszkodik további ittlétemhez, ezért Zalaegerszeg, most minden élménnyel együtt, de búcsúzom!-  így köszönt el a megyeszékhelytől a kiváló játékos. 

Máténak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Köszönjük Moha!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. június 1. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás