MTOK VIII. Orosz László Kupa

Pénteken és szombaton, Kaposváron, az MTOK VIII. Orosz László Kupán veszünk részt. A házigazdák mellett a Pécs és a Szeged fogadta el a meghívást, hogy közösen emlékezzünk a 2011-ben tragikusan elhunyt 120 szoros válogatott kosárlabdázóra. 

-Több dolguk van, mint ahogy az a Göcsej Kupa után is jeleztem. A zóna elleni játékban, a zónavédekezésben még gyerekcipőben járunk és van egy 2-2 elleni védekezés, amit tavaly is alkalmaztunk már és ezt is meg kell tanulnunk. Természetesen Kaposváron is a csapatépítésen lesz a hangsúly, emellett meg kell találnunk azt a 8-9 embert, aki sztenderden, tud majd rotációban játszani a bajnokságban. De az is kijelenthetem, hogy a 10-11. emberünk is használható lesz – tájékoztatott Bencze Tamás a felkészülési torna előtt. 

A Kaposvári KK honlapja, adelfinek.hu információja szerint a torna programja a következőképpen alakul:

Szeptember 21. péntek

16.30 Pécsi VSK-Veolia – SZTE-Szedeák

18.15 Megnyitó

18.30 Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK 

 Szeptember 22. szombat

16.30 bronzmérkőzés

18.30 döntő

20.15 Eredményhirdetés

 A Kupát a Somogy Megyei Kosárlabda Szövetség és a Magyar Training Oktatási Központ támogatja. A Kupára napijegyek lesznek érvényben 650.- Ft-os egységáron. 

Sportcsarnok megközelítése: 
„Kérünk mindenkit, hogy az alábbi módon jöjjön pénteken és szombaton az MTOK VIII. Orosz László Kupára: A Sportcsarnok csak a hátsó játékos bejáró felőli lépcsőkön megközelíthető, a portánál a megszokott módon NEM. Itt már ki vannak alakítva a lépcsők, parkoló is van néhány, de egyelőre még nagyon kevés. Ezért aki tud, gyalog jöjjön.

A Sportcsarnokba a jegyárusítás és a beengedés a megszokott helyen történik.

Mivel építkezés zajlik, mindenki körültekintően közelítse meg a csarnokot, nézze meg, hova lép.”

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. szeptember 20. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás