Nagyon jól kell játszanunk Pakson, ha győzni szeretnénk

Csapatunk a sorozatban vívott idegenbeli mérkőzések harmadik állomásához érkezik szombaton Pakson. A bajnokságban a 11. forduló mérkőzéseit rendezik hétvégén, együttesünk 18 órától lép pályára a Duna-parti vendégségben. 

Tudtuk, hogy nehéz sorozat vár együttesünkre, ami beigazolódott a Szolnok és a Falco KC elleni találkozókon. Pakson szintén egy erős csapat vár a tabellán ötödik helyezett csapatunkra: Csirke Ferenc gárdája csak eggyel nyert kevesebb mérkőzést a mieinknél. Múlt szombaton a Paks idegenben, az Oroszlány vendégeként szerzett fontos győzelmet. A tolnai csapatban a válogatott Eilingsfeld János játéka meghatározó, de Kovács Ákos is bármikor képes tíz pont felett dobni, a légiósaik pedig hozzák a megfelelő szintet. 

Vezetőedzőnk, Sebastjan Krasovec - nem meglepő módon - szombaton is egy nagyon nehéz mérkőzésre számít:  
- A Paks szintén egy erős csapat, amellyel idegenben játszunk, de ebben a bajnokságban ezek a mérkőzésen mindig nagy kihívást jelentenek - mondta Sebastjan Krasovec. Ami a legutóbbi találkozónkat illeti, a Falco egész más kategóriát jelent itthon és nem hiszem, hogy sok lehetőséget ad bármelyik csapatnak, amikor komolyan veszi a játékot. Azt gondolom, hogy most sokkal kiegyenlítettebb találkozót vívhatunk a Pakssal, de mindenképpen nagyon jól kell játszanunk ahhoz, ha nyerni akarunk. A szombati házigazdának nagyon jó csapata van, amely sok tapasztalattal rendelkezik, így értelemszerűen egy nehéz meccsre számítok. Van pár sérültünk, de remélem, hogy szombatra mindenki készen áll majd a játékra.

Hűséges szurkolóink az idegenbeli találkozókon is buzdítják  csapatunkat, ami mindig sokat jelent. A paksiaktól kapott információk szerint a vendégszektor 80 főt tud befogadni, belépőt a helyszínen, kizárólag készpénzzel tudnak majd vásárolni szurkolóink (felnőtt jegy: 1500 Ft, diák: 800 Ft).

A vendégszurkolók járműveinek a csarnok mellett biztosítanak parkolást, külön vendégbejáraton, hátul, a szektorukhoz legközelebb tudnak belépni a sportcsarnokba. Külön büfét és mosdót is biztosítanak szurkolóinknak a szervezők. 

2022. december 9. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás