Nagyon kellene a siker az újonc ellen

A 9. fordulóban, pénteken 18 órakor az újonc HÜBNER Nyíregyháza BS együttesét fogadjuk. 

Ellenfelünk rosszul kezdte a szezont, hiszen sorozatban hatszor hagyták el vesztesen a parkettet. Az utóbbi három fordulóban viszont fordult a kocka és szoros mérkőzéseken három győzelmet gyűjtöttek, így Zalaegerszegre minden bizonnyal nagy önbizalommal és lelkesedéssel érkeznek. 

Együttesünk nincsen jó formában, hiszen egy megnyerhető Falco elleni összecsapás után, a Debrecen ellen már nem tudtuk ugyan azt a játékot hozni. A Nyíregyháza ellen fontos lenne a játékosok és a szurkolók miatt is egy győzelem. Sajnos sok nehézséggel kell megküzdenie Teo Cizmic vezetőedzőnek, akinek igazán fel van adva most a lecke, hogy győztes csapatot küldjön harcba pénteken:

Sok gonddal kell megküzdenünk. Gyakorlatilag két hete nem tudunk normális minőségű edzésmunkát végezni. Az utolsó mérkőzés elején elveszítettük Derrick-et, aki a holnapi mérkőzésen biztos, hogy nem fog játszani, illetve a vasárnapi mérkőzés óta többen betegséggel küzdenek, akik közül még nem tudjuk, ki tudja majd vállalni a játékot. Reménykedünk, hogy lesz olyan, akinek a játékát engedélyezik az orvosok és segíteni tudnak majd a csapatnak és a mérkőzés kezdetéig sem betegség, sem pedig sérülés miatt nem fog már senki kiesni. Ez a helyzet jelenleg, ami nem egyszerű, de ezt kell most megoldanunk. A körülmények tudatában nagyon nehéz bármi okosat mondani, hogy mit várok a Nyíregyháza ellen. Ami biztos, hogy harcolni fogunk a mérkőzésen és mindent meg fogunk tenni a győzelemért annak ellenére, hogy még nem tudjuk, hogyan és kikkel tudunk kiállni.

A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik. Arra kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik előre váltság meg belépőjegyüket elkerülve az esetleges sorbaállást és várakozást a pénztárnál. 

A találkozó napján 16:30-kor nyitnak a pénztárak a Sportcsarnokban. 

2021. november 4. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás