Nagyon oda kell figyelnünk a Szegedre

Szombaton az előző idény bronzérmese, a Naturtex-SZTE Szedeák csapata érkezik hozzánk. Ellenfelünk több mint húsz pontos hátrányból állt fel hazai pályán a Kaposvár ellen, de nem tudott fordítani, ahogy nekünk sem sikerült nyernünk Oroszlányban, habár megvolt rá az esélyünk. Egyértelműen javítani szeretnénk hazai parketten és legyőzni az elmúlt szezon meglepetéscsapatát. Teo Cizmic, ahogy korábban is hangsúlyozta minden mérkőzés nehéz ebben a bajnokságban és az lesz a Szeged elleni is.

Minden egyes mérkőzés az idei bajnokságban nehéz lesz, ezt eddig is tudtuk. Senkinek nem egyszerű felkészülni a következő mérkőzésre egy vereség után, pláne ha sorozatban egy labdás mérkőzéseken maradunk alul az ellenfeleinkkel szemben, de a csapat keményen dolgozik az edzéseken, a játékosok egy erős egységet alkotnak a pályán kívül is, végig harcolnak a mérkőzéseken, aminek nagyon örülök. Természetesen akkor lennék a legboldogabb, ha ezek a dolgok győzelemmel is párosulnának, mert nagy szükségünk lenne a győzelmekre.

A szombati mérkőzés egy teljesen más mérkőzés lesz, mint az eddigiek, ugyanis a Szeged teljesen más játékot játszik az eddigi ellenfeleinknél. Egy nagyon sokat futó és gyors játékot játszó, sokat dobó csapat az övék, ezért nagyon fontos lesz nekünk a jó dobás kiválasztás, továbbra is nagyon oda kell figyelnünk a labda eladásainkra. Nincs sok időnk a következő mérkőzésig, de ezen dolgozunk, hogy azok a kis dolgok, amelyek eddig hiányoztak a sikerekhez, azokat kijavítva már győzelmeket érjünk el.

Szombaton, a Szeged elleni 18:00-kor kezdődő mérkőzés előtt 16:30-kor indul majd a beléptetés és két pénztárban lehet majd megváltani a belépőjegyet. Arra kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik, éljenek az online jegyvásárlás és az elővétel lehetőségével. 

A találkozót a Praksch Péter, Farkas Gábor, Major Ádám bírói hármas dirigálja majd.

2021. október 8. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás