Négy utánpótlás korú fiatalunk is Szolnokon edzőtáborozhat

Az MKOSZ 2004-es fiú kiválasztó képző táborárát 2018. július 14-től július 18-ig rendezik Szolnokon, melyre klubunk négy játékosa: Csuti Kornél, Hegedűs Brúnó, Makkos Dávid és Szűcs Valter is meghívást kapott. A keretösszetartó táborban a 2004-es korosztályból harminc fő vesz részt az ország kosárlabda akadémiáinak, klubjainak játékosai közül. Kíváncsiak voltunk, hogy az U14-es korosztályba tartozó fiatalok, miként élik meg ezt a lehetőséget. 

Szűcs Valter:- Nagyon boldog vagyok, hogy kiválasztottak, hiszen imádok kosarazni! Nagyon sokat tanultam eddig, és tudom, hogy ennél sokkal többet kell még ahhoz, hogy igazán jó kosaras lehessek. Heinrich Robi bácsi mondta először, hogy tehetséges vagyok, de tudom, hogy rengeteg munka vár még rám, hogy ezt bizonyítsam. A tábori meghívás nagy meglepetés volt számomra. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzásegített!

Makkos Dávid:- Boldogságot és elismerést jelent számomra ez a meghívás. Célom a folyamatos fejlődés, hogy tudásommal a csapatomat a legnagyobb mértékben segíteni tudjam. Köszönöm edzőimnek a bizalmat és a felkészítést!

Csuti Kornél, aki 4-es 5-ös poszton bevethető szűkszavúan válaszolt: - Nagyon örülők, hogy részt vehetek a táborban és mar nagyon varom az összetartást!

Hegedüs Brúnó:- Számomra ez egy hatalmas lehetőség. Most már biztosan tudom, hogy a jövőben profi szinten szeretnék kosárlabdázni. Ezért arra fogok törekedni, hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból a pályán és az iskolapadban is. Az az álmom, hogy NBA játékos legyek, de ennek sok gyakorlás az ára.

Gratulálunk a fiúknak és felkészítőiknek, további sikereket kívánunk nekik.

2018. július 12. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás