Nehéz és kemény mérkőzésre készülünk a Paks ellen

Az alsóházi-középszakasz negyedik fordulójában az Atomerőmű SE vendége leszünk szombaton 18 órától. 
Ellenfelünket az idei szezonban eddig három alkalommal legyőztük, legutóbb a középszakaszban 87 -81-re. A Paks utóbbi két találkozóját megnyerte, így ellenünk biztosan a harcos arcukat fogják mutatni. Sajnos a Nyíregyháza ellen elszalasztottuk a lehetőséget, hogy bebiztosítsuk NB I-es tagságunkat, így a hátralévő három találkozón még szükségünk van minimum egy győzelemre. 

 „A Paks elleni mérkőzés előtt 7 napunk volt a regenerációra és a felkészülésre. Az ASE nagyon erős csapat hazai pályán. Ami nekünk a legfontosabb lesz, hogy a védőlepattanókat kontrollálni tudjuk, mert a Paks az utolsó mérkőzéseken 20 támadó pattanót szerzett. Magas szintű koncentrációra lesz szükségünk, ha meg akarjuk szerezni a következő győzelmünket, ami nagyon fontos lenne. Ehhez a teljes csapatnak készen kell állnia. Az ASE kulcsjátékosait ki kell vennünk a játékból. Kovács és Eilingsfeld levédésével az utolsó egymás elleni összecsapáson is voltak problémánk. Jó mérkőzést szeretnénk játszani és győztesen szeretnénk hazajönni.”- mondta honlapunknak Emir Mutapcic a szombati találkozó előtt. 

Németh Ákos a Nyíregyháza ellen remekül szállt be a mérkőzésbe, a harcos és pontos játékára Pakson is szükség lesz:

 

 

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik.
A házigazdák tájékoztatása szerint 80 vendégjegyet biztosítanak szurkolóinknak. A jegypénztár 17:00-kor nyit, készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni:
Felnőtt: 50 db, ár 1400.-
Diák/nyugdíjas: 50 db, ár: 700.-

2022. április 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás