Nehéz mérkőzés vár ránk Pécsen

Szerdán szabadnaposak voltunk, vasárnap Pécsre utazunk a középszakasz harmadik fordulójában. Ez a hét jó volt arra, hogy tisztuljanak a fejek és mentálisan is rendbe jöjjenek a fiúk. Bencze Tamás a Szeged elleni győzte mérkőzést követően a mentális stabilitás emelte ki a játékosoknál. Az nyeretlenségi sorozatnak az egyik okozója volt. 

Vasárnap este a Pécs ellen nehéz dolgunk lesz, mivel egy jól összerakott csapat ellen játszunk majd. Igaz, hogy a baranyaiak simán kikaptak Szegeden, de ezt hullámzást a szezon során többször is megtapasztalhattuk tőlük. Ebből kiindulni balgaság lenne. Van miért visszavágnunk, hiszen éppen ellenük ment el a felsőház lehetősége, amikor kikaptunk tőlük az alapszakasz hazai meccsén. A hatodik pozíció eléréséhez viszont minden hazai és idegenbeli mérkőzés nagyon fontos. Egy –egy vereség a végelszámolásnál nagyon sokat jelenthet, csakúgy, mint egy-egy idegenbeli győzelem. Természetesen győzni utazunk Pécsre!

Videointerjú-sorozatunk 30. epizódjában egyik lelkes hölgyszurkolónkkal, Ruisz Cecíliával beszélgettünk a pécsi vendégszereplés előtt. Cili minden hazai találkozón buzdítja a fiúkat, s időnként idegenbe is elkíséri őket. 

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Zalasport élőben közvetíti!

Fotó, videó: Bálizs Zsuzsa 

2018. április 14. Zalakerámia ZTE KK / Jóna István 

Megosztás