Nem becsülhetjük le a Sopront

Szombaton dupla fordulót rendeznek a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban. Felvezetésként a ZTE NKK az MTK együttesét fogadja, majd 19 órától a Sopront látjuk vendégül. Az előző fordulóban a Falco KC ellen két arcú volt a játékunk. Az első félidőben görcsösen és pontatlanul játszottunk, míg a másodikban kollektíven és pontosabban. Visszajöttünk a mérkőzésbe, de a végén nem sikerült a fordítás. 

- A Sopron ellen nyerni szeretnénk, csakúgy, mint a hátralévő mérkőzéseinken is, hogy elérhessük a felsőházat. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a soproniak kezdik megtalálni a játékukat a kezdeti rossz szériájuk után. A csapatvédekezésünk nagyon fontos lesz és remélem a támadásaink is gördülékenyek lesznek. Győzelmi kényszerben vagyunk, de kellően higgadtnak kell maradnunk, különben újra görcsösek leszünk és nehézzé tehetjük az összecsapást – tájékoztatott Bencze Tamás. 

A mérkőzések mellett 15-18 óráig a Sportcsarnok edzőtermében a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete véradást szervez. Az első 50 véradó, ZTE –s karszalag ellenében ingyenesen tekintheti meg az esti mérkőzést.  

A dupla mérkőzésre tekintettel 17 óráig ingyenesen lehet bejönni a terembe, míg azt követően csak a mérkőzésünkre érvényes belépővel, vagy bérlettel rendelkező szurkolóinkat tudjuk beengedni. 

A mérkőzés felvezetésére egykori játékosunkat, jelenleg a ZTE NKK vezetőedzőjét Gáspár Dávidot kértük meg:

A találkozó 19 órakor kezdődik és a Kapitány G., Farkas G., Kovács N. (Páli K.) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó, videó: Bálizs Zsuzsa

2018. március 16. Zalakerámia ZTE KK/ Jóna István 

Megosztás