Nem férnek bele a rövidzárlatok Kaposváron

A 15. fordulóban (december 30.) a Kaposvár vendégeként zárjuk az idei évet. 

Nehéz bármit is írni, hiszen a tabellán elfoglalt helyünk senki számára sem szívderítő. A sikertelenség senkinek sem jó. Innen már csak felfelé vezet az út. Az újabb lehetőségünk, hogy javítsunk a helyzetünkön és elinduljunk felfelé, Kaposváron lesz. A somogyi alakulat az elmúlt mérkőzésen a Kecskemét együttesét győzte le, így kellő önbizalommal várhatják az összecsapást. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, milyen fontos lenne egy győzelem, mennyit lendítene a csapat morálján.

A Kaposvár elleni mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra, ahol ki kell javítanunk az eddigi hibáinkat, ha azt szeretnénk, hogy legyen esélyünk a győzelemre. Ehhez a találkozó elejétől a végéig maximális koncentrációra lesz szükségünk és nem férnek bele olyan 4-5 perces rövidzárlatok, amelyek a Sopron és a Körmend ellen is voltak. A húzóembereiket minél jobban ki kell vennünk a játékból, ehhez főleg védekezésben kell tartanunk magunkat 40 percen keresztül. Mivel a napokban Quenton DeCosey révén új játékos került a keretbe, megpróbáltuk őt a lehető leggyorsabban beépíteni a csapat játékába védekezésben és támadásban egyaránt. DeCosey készen áll arra, hogy a Kaposvár ellen segítsen a csapatnak és bebizonyítsa, hogy miért igazoltuk le - tájékoztatott vezetőedzőnk, Emir Mutapcic.  

Érdekes találkozó vár Révész Ádámra és Baki Gergelyre is, akik éppen Kaposvárról tették át a székhelyüket Zalaegerszegre. 

A mérkőzés videós felvezetésére ezúttal Jordan Barnett-re esett a választásunk. 

 

 

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Földházi Tamás, Nagy Viktor, Horváth Csongor bírói hármas dirigálja majd. 

2021. december 29. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás