Nem hosszabbítottuk meg Harris próbaidejét

Továbbra is betöltésre vár a 3-4-es poszt a keretünkben, mivel a mai napon sajnos el kellett köszönnünk Alandise Harris-től is. Stárics Kornél ügyvezetőnk tájékoztatása szerint az amerikai fiúnak nem hosszabbította meg a klub a próbaidejét, mivel olyan sérülése van, ami bizonytalanná teszi a játékát a szezon hátralévő részében. Ezt a bizonytalanságot pedig nem vállalhatja be a szakmai stáb. 

Természetesen Bencze Tamás véleményére is kíváncsiak voltunk:

-Sajnálom, hogy meg kellett válnunk Harris-től, mert egy szimpatikus játékost ismertünk meg a személyében. A TF és a Szeged ellen is jó teljesítményt nyújtott és beleillett az elképzeléseinkbe. Az amerikai fiú 3-4-es poszton is használható volt és segítségünkre lehetett volna. Sajnos olyan sérülést fedeztünk fel nála, ami miatt nem kockáztathatjuk meg, hogy 1-2 mérkőzést játszik, aztán egyet- kettőt pihen, ami lehet, hogy egy fontos találkozó lenne a számunkra.  

Vezetőedzőnk elmondta, hogy újra elkezdtek keresgélni a játékos piacon, de azt tudni kell, hogy ilyenkor már a próbaidős opciós szerződés nehezen működik, mivel az átigazolási szezon hamarosan lejár. 

Alandise Harris a TF ellen 14/6 pontot, 6 lepattanót, a Szedeák ellen 20/6 pontot és 6 lepattanót szerzett. Sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2019. február 4. Zalakerámia ZTE KK  

Megosztás