Nem mi vagyunk az esélyesek Pécsen

A 12. fordulóból előrehozott mérkőzéssel folytatódik a bajnokság. Ahhoz a Pécshez utazunk, akik hazai pályán még veretlenek és az egyik legstabilabb csapat a szezonban. A ma esti mérkőzésen Gliebov már nem játszik, de új légióst sem lehetett ennyi idő alatt csatasorba állítani. Talán majd Vasárnap az Alba ellen. 

A szünet nem jött jól nekünk, ezt is mutatta a Debrecen elleni vereségünk. Egy jó csapat ellen lehet ma bizonyítanunk, de a sikerhez sok mindennek együtt kell működnie, főleg a padról érkező segítségnek. Bízunk a csapatban, de a találkozónak nem mi vagyunk az esélyesei. 

A mérkőzés felvezetőjében Andriy Agafonovval, csapatunk ukrán centerével beszélgetet Bálizs Zszuzsa, aki már most elkötelezte magát hozzánk a következő szezonra is. Magasemberünk remekül beépült a csapatba, kiváló kapcsolatot ápol vezetőedzőnkkel, Bencze Tamással. Vezeti a bajnokság blokk-táblázatát, harmadik a támadólepattanó- és a VAL-listán is. Hamarosan meglátogatja családja, amit már izgatottan vár, s interjúnk végén elárulja azt is, mit kortyolgat előszeretettel a belvárosban. Ma Pécsre látogatunk, szeretnénk meglepetést okozni a Mecsekalján!

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Győrffy P., Tőzsér D., Boros T. (Faidt M.) bírói hármas dirigálja majd a Lauber Dezső Sportcsarnokban. 

fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2018. december 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás