Nem szabad lebecsülnünk a TF-et, de mindenképpen le kell győznünk őket

Vasárnap este olyan csapatot fogadunk, akik egyfelől újoncok, másfelől még sohasem játszottak Zalaegerszegen. A Tehetséges Fiatalok együttese folyamatosan változik a szezon során. Az októberi, fővárosi meccshez képest a légiósaik kicserélődtek és új edző is irányítja januártól az együttest. Hogy ez mennyi változást fog jelenteni a játékukban azt nem lehet előre tudni, de nem is szabad lebecsülni őket. Annak ellenére, hogy egy győzelemmel utolsók a tabellán, koncentráció és csapatmunka kell a legyőzésükhöz. 

Harris megismertetése a csapattal, a játékokkal jól halad. Látszik a meccsrutin hiánya, de reméljük ez nem jelent majd gondot a számára és odateszi magát a meccsen. CSupán a győzelem elfogadható eredmény számunkra.

Klubunk négyszeres bajnok ikonjával, Bodrogi Csabával beszélgettünk múltról, jelenről és kicsit a jövőről is az újonc TF csapatával vívott mérkőzés előtt.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Tőzsér Dénes, Kulcsár Tibor, Lengyel Ádám (Dr. Gencsev Plámen) bírói hármas dirigálja majd. 

Kép/Videó: Bálizs Zsuzsa

2019. január 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás