Óévbúcsúztató a serdülő B csapatunknál

A 2022-es évet rendhagyó edzéssel búcsúztatta serdülő B csapatunk. A tizenegy játékos mellett családtagjaik is részt vettek a közös bemelegítésben, egyéni és csoportos játékos feladatokban. A harminc fős létszám is tükrözi azt az aktivitást, elkötelezett segítséget, amivel csapatunk játékosainak szülei segítik gyermekeiket, és ezzel egyesületünket is, az edzések és mérkőzések hátterének megteremtésében. 

Galéria a képre kattintva

Játékosaink, szüleik és testvéreik egyaránt nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelmekbe. Cicázás, labdavezető játékok, dobóversenyek jelentették a bemelegítést. Ezt félpályás és egész pályás mérkőzések követték, hol úgy, hogy a gyerekek játszottak a felnőttek ellen, máskor úgy, hogy a családtagok közös csapatot alkotva küzdöttek más családok ellen. Az éppen pihenő csapatok próbára tehették ismereteiket a zalaegerszegi kosárlabda és a ZTE KK történetével kapcsolatos teszt megoldásával.

A program befejezéseként a szülők süteménnyel, üdítő italokkal vendégelték meg a játékosokat. Közben ismerkedésre, beszélgetésre is lehetőség nyílt, ahol nemcsak az elmúlt évről, de a jövőre előttünk álló feladatokról, eseményekről is szó esett.

Ezúton is Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

2023. január 01. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás