Oroszlányban sokkal jobban kell játszani, mint kedden

A balul sikerült  keddi szezon nyitó után csapatunk szombaton a remekül rajtolt MVM OSE Lions vendége lesz a bajnokság 2. fordulójában. 
Senki sem számított együttesünknél arra, hogy hazai pályán vereséggel kezdjünk, azonban kedden az SZTE Szedeák hosszabbítás után kerekedett fölénk, de ezen már kár rágódni. Szinte minden rossz összejött együttesünknél, főleg nem várt sérülések, melyek nagyban befolyásolták a találkozó kimenetelét. 

Most viszont már előre kell nézni, és a következő feladatra kell koncentrálni. Szombaton 19 órától Oroszlányban lépünk pályára, vezetőedzőnk, Lubomir Ruzickát pedig ennek kapcsán kérdeztük. Legfőképp a sérültek állapotára vonatkozóan, és a mérkőzéssel  kapcsolatos elvásárairól. 

- Először is, elemeztük a Szeged elleni találkozót, hiszen nem játszottunk jól, különösen az első félidőben volt sok hibánk és sok eladott labda – kezdte ezzel vezetőedzőnk. - Szombaton megpróbálunk sokkal jobban játszani, ez az elsődleges feladatunk. Az Oroszlány egy feljövőben lévő csapat, amely nagy győzelmet ért el az első fordulóban a DEAC vendégeként. Megpróbálunk a lehető legjobb állapotba kerülni szombatra. Az OSE más rotációval játszik, mint például első ellenfelünk a Szeged, a legfontosabb, hogy meg tudjuk majd állítani őket támadásaikban. A sérültekkel kapcsolatban sok újdonság nincs. Tony Hicks csütörtökön tudott először edzeni a keddi mérkőzés után, Quinton Green állapota egyre jobb, de rajta is látszott kedden, hogy nyaksérülése alaposan korlátozza a játékában. Most úgy néz ki, hogy Oleksandr Mishula visszatérhet a pályára, az egyedüli biztos hiányzónk pedig továbbra is Danilo Ostojic lesz. Viszont mindenki számára jó hír, hogy elkezdhette az egyéni edzéseket és a jövő héten talán már a csapattal készülhet. Okos döntéseket kell vele kapcsolatban hozni, hogy minél előbb visszatérhessen a pályára.

Mint korábban már jeleztük, a rendező klub 75 vendégjegyet tud biztosítani, mellyel a V-szektorba lehet belépni.

A belépőket kizárólag online lehet megvásárolni https://jegy.oselions.hu/alapszakasz_2_ford

Oroszlányba látogató szurkolóinktól azt kérjük, hogy idegenben is sportszerűen buzdítsák csapatunkat! 

Hajrá, Zete!

2023. október 6. Zalakerámia ZTE KK    

Megosztás